Elérhetőségek

Fortuna Villa Hévíz

Cím: 8380 Hévíz,
Fortuna u. 1.
Telefon: +36209887685
E-mail: info@fortunavilla.hu
További információk

Megközelítés

Budapest felől az M7-es autópályán közlekedve Balatonszentgyörgy irányába, majd Keszthelyen át juthatunk Hévízre. Sopron felől a 84-es számú főúton haladva érhető el. A legközelebbi vasútállomás Keszthelyen van, és onnan menetrend szerinti busszal vagy taxival juthatunk a városba. Menetrendszerinti buszok közlekednek az ország nagyobb városaiból Hévíz érintésével, de elérhetők nemzetközi buszjáratok is.

Budapestre közlekednek több európai városból is repülőjáratok. A reptérről transzferjárattal, illetve menetrend szerinti buszjárattal is elérhető a város. Valamint a közelben, Sármelléken lévő Hévíz-Balaton Airport fogad rendszeresen charter járatokat. Sármellékről szintén transzferrel legegyszerűbb megközelíteni a várost.Fortuna Apartmanház


A Fortuna Ház Hévízen, a Fortuna Villától 50 m-re található.

Az apartman 2 erkélyes, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező dombokra. Egy hálószoba, nappali, korszerűen felszerelt konyha, tusoló, wc biztosítja a kényelmes pihenést. Autóját biztonságban tudhatja az aparman zárt udvarában kialakított parkolóhelyen.

A Fortuna Ház vendégei számára a Fortuna Villában biztosítjuk a bőséges büféreggelit, valamint a szauna, pezsgőfürdő, úszómedence használatát. Az apartmanházban wifi elérés ingyenesen biztosított. 

 

Ár  
2 főre 62 - 68 EUR
3 főre 80 - 85 EUR
4 főre 88 - 98 EUR


Az árak szezontól és foglaltságtól függően változnak.


Kapcsolódó galéria
Vissza az előző oldalra!
Fortuna Villa Hévíz - MagyarFortuna Villa Hévíz - NémetFortuna Villa Hévíz - Angol