VISSZAJÖVÜNK AJÁNLAT 10% kedvezménnyel!

tovább

Fortuna Villa Apartman

tovább

FOGLALJON!

VISSZAJÖVÜNK AJÁNLAT 10% kedvezménnyel!

tovább
-

Elérhetőségek

Fortuna Villa Hévíz

Cím: 8380 Hévíz,
Fortuna u. 1.
Telefon:
+36209887685
E-mail:
info@fortunavilla.hu
További információk

Megközelítés

Budapest felől az M7-es autópályán közlekedve Balatonszentgyörgy irányába, majd Keszthelyen át juthatunk Hévízre. Sopron felől a 84-es számú főúton haladva érhető el. A legközelebbi vasútállomás Keszthelyen van, és onnan menetrend szerinti busszal vagy taxival juthatunk a városba. Menetrendszerinti buszok közlekednek az ország nagyobb városaiból Hévíz érintésével, de elérhetők nemzetközi buszjáratok is.

Budapestre közlekednek több európai városból is repülőjáratok. A reptérről transzferjárattal, illetve menetrend szerinti buszjárattal is elérhető a város. Valamint a közelben, Sármelléken lévő Hévíz-Balaton Airport fogad rendszeresen charter járatokat. Sármellékről szintén transzferrel legegyszerűbb megközelíteni a várost.Szolgáltatások az egészségért

Hévízi gyógykúraHévízi gyógykúra

Hévíz a tradicionális gyógykúrákról, gyógykezelésekről híres. 

Apartmanvendégeink számára több lehetőséget biztosítunk, hogy a hévízi reumatológus szakorvosok tudását kihasználva és a hévízi gyógytó adta lehetőségeket kihasználják. 

NaturMed Hotel Carbona****superior

Az apartmantól 600 m-re lévő négycsillagos szállodában, a NaturMed Hotel Carbonában igénybe venni a gyógyszolgáltatásokat, gyógykezeléseket. A gyógykúra minden esetben orvosi vizsgálattal kezdődik és min. 6 napos.

Választható kiskúra (6 kezelés), nagykúra (10 kezelés) és a teljes kúra, amely 20 kezelésből áll. 

Az ideális és hatékony gyógykúra időtartama 2 hét. 

A kúra ideje alatt a szálloda fürdői (élményfürdő, termálfürdő, uszoda) korlátlanul használhatóak. 

A gyógykezelések közül a legismertebb és a legkedveltebb a súlyfürdő, amely dr. Moll Károly találmánya, valamint az iszappakolás. A hévízi-tó medrét borító iszap gyógyító ereje, a vízben való fürdőzés és a tavat körülölelő mikroklíma együttes hatása évszázadok óta bizonyított. 

Szent András Kórház

Ha Önnek van háziorvosi beutalója, akkor lehetősége van ambuláns formában, TB kártyára, minimális térítés ellenében gyógykezeléseket igénybe venni. A részletekről érdeklődjön nálunk!


Vissza az előző oldalra!
Fortuna Villa Hévíz - MagyarFortuna Villa Hévíz - NémetFortuna Villa Hévíz - Angol