VISSZAJÖVÜNK AJÁNLAT 10% kedvezménnyel!

tovább

Fortuna Villa Apartman

tovább

FOGLALJON!

VISSZAJÖVÜNK AJÁNLAT 10% kedvezménnyel!

tovább

Elérhetőségek

Fortuna Villa Hévíz

Cím: 8380 Hévíz,
Fortuna u. 1.
Telefon:
+36209887685
E-mail:
info@fortunavilla.hu
További információk

Megközelítés

Budapest felől az M7-es autópályán közlekedve Balatonszentgyörgy irányába, majd Keszthelyen át juthatunk Hévízre. Sopron felől a 84-es számú főúton haladva érhető el. A legközelebbi vasútállomás Keszthelyen van, és onnan menetrend szerinti busszal vagy taxival juthatunk a városba. Menetrendszerinti buszok közlekednek az ország nagyobb városaiból Hévíz érintésével, de elérhetők nemzetközi buszjáratok is.

Budapestre közlekednek több európai városból is repülőjáratok. A reptérről transzferjárattal, illetve menetrend szerinti buszjárattal is elérhető a város. Valamint a közelben, Sármelléken lévő Hévíz-Balaton Airport fogad rendszeresen charter járatokat. Sármellékről szintén transzferrel legegyszerűbb megközelíteni a várost.Szolgáltatások az egészségértFortuna Villa az aktív pihenésre, kikapcsolódásra, fürdőzésre, gyógyulásra érkezőknek egyaránt kínál szolgáltatásokat. 

 


Hévízi gyógykúra
Hévízi gyógykúra

Apartmanvendégeink számára több lehetőséget biztosítunk, hogy a hévízi reumatológus szakorvosok tudását kihasználva és a hévízi gyógytó a...

Részletek
Fogászati kezelések
Fogászati kezelések

Kösse össze a hévízi pihenést fájdalommentes fogászati kezelésekkel.

Részletek

Vissza az előző oldalra!

Fortuna Villa Hévíz - MagyarFortuna Villa Hévíz - NémetFortuna Villa Hévíz - Angol