Elérhetőségek

Fortuna Villa Hévíz

Cím: 8380 Hévíz,
Fortuna u. 1.
Telefon: +36209887685
E-mail:
További információk

Megközelítés

Budapest felől az M7-es autópályán közlekedve Balatonszentgyörgy irányába, majd Keszthelyen át juthatunk Hévízre. Sopron felől a 84-es számú főúton haladva érhető el. A legközelebbi vasútállomás Keszthelyen van, és onnan menetrend szerinti busszal vagy taxival juthatunk a városba. Menetrendszerinti buszok közlekednek az ország nagyobb városaiból Hévíz érintésével, de elérhetők nemzetközi buszjáratok is.

Budapestre közlekednek több európai városból is repülőjáratok. A reptérről transzferjárattal, illetve menetrend szerinti buszjárattal is elérhető a város. Valamint a közelben, Sármelléken lévő Hévíz-Balaton Airport fogad rendszeresen charter járatokat. Sármellékről szintén transzferrel legegyszerűbb megközelíteni a várost.Hévíz és környékeHévíz és a tó
Hévíz és a tó

Hévíz és a hévízi-tó a gyógyulni vágyókat és a wellness pihenőket várja. Imádni fogja a fürdőzést a tóban és a nyugalmat a városban.

Részletek
Hévízi látnivalók, programok
Hévízi látnivalók, programok

A világon egyedülálló természetes, melegvizes gyógytónak köszönhetően Magyarország második legnépszerűbb települése Budapest után.

Részletek
Környékbeli látnivalók
Környékbeli látnivalók

A Fortuna Villa vonzáskörzetében akár városnézésre, akár túrázásra is kíválóan alkalmas helyszín található.

Részletek

Vissza az előző oldalra!

Fortuna Villa Hévíz - MagyarFortuna Villa Hévíz - NémetFortuna Villa Hévíz - Angol